2016. augusztus 26., péntek

Rablóhús


Hozzávalók:
500 g sertéshús
3 vöröshagyma
200 g húsos szalonna
1 szál kolbász
3 burgonya
grill fűszerkeverék
őrölt bors

Hozzávalók grill fűszerkeverékhez:
1 dl étolaj
1 dl mustár
1 tk őrölt bors
1 tk curry
1 tk fokhagyma granulátum
100 g ételízesítő
1 ek pirospaprika
1 tk paradicsomsűrítmény

Elkészítés:
A hozzávalókat feldaraboljuk. A húst befűszerezzük és 1-2 órára hűtőbe tesszük. A krumplikat sózzuk, borsozzuk. Pálcikára szépen felfűzzük őket: hús, hagyma, kolbász, krumpli, szalonna... Tepsibe tesszük és fóliával lefedve, közepes lángon 60 percig  sütjük. 60 perc elteltével levesszük a fóliát és anélkül még pirítjuk. Salátával tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése