2015. május 12., kedd

Töltött kaliforniai paprika #paleo

Töltött kaliforniai paprika 




Hozzávalók:

4 db kaliforniai paprika
600 g darált sertéshús
300 g csiperkegomba
10 db koktélparadicsom (kompromisszumos)
1 fej hagyma
1 tk fokhagymagranulátum
½ kk oregano
½ kk bazsalikom
½ kk kakukkfű
1 ek sertészsír
1 tk só
1 kk feketebors

Elkészítés:
A zsiradékon pároljuk meg egy kerámia edényben az apróra vágott, tisztított hagymát. Adjuk hozzá a húst, és fehéredésig süssük. Majd adjuk hozzá a többi hozzávalót a paprika kivételével. (a paradicsomot praktikus félbe vágni, gyorsabban fő) Amíg a ragu összefő, addig a paprikákat mossuk meg, magházát óvatosan távolítsuk el. Ha elkészült a ragu, kiskanál segítségével töltsük meg a paprikákat, és egy hőálló tálban toljuk előmelegített sütőbe. Kb 180 fokon 20 perc alatt készre sül. (a sülést segítendő 1 dl vizet önthetünk a tálba)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése