2015. május 2., szombat

Pikáns csirkemell mustárral, zöldséggel #paleo





Hozzávalók
1000 g csirkemell
2 ek Dijoni mustár
bors
100 g kockázott szalonna
1 nagy uborka
1 nagy padlizsán
4-6 paradicsom bőségesen

Elkészítés:
A serpenyőben saját zsírjában megsütjük a szalonnakockákat. Ha megsült, hozzáadjuk a megtisztított, felkockázott uborkát és padlizsánt. Kevés vízzel (épp hogy ellepje) pároljuk, majd ha a víz elpárolgott, kicsit pirítjuk. Egy nagy tálba tesszük a megtisztított, felkockázott paradicsomokat. Kb 1 tk himalája sót, és ½ tk feketeborsót szórunk rá ízesítőnek. Ízlés szerint adhatunk hozzá ½ fej vöröshagymát is. Ha a párolt, pirított zöldség kész, összekeverjük a paradicsommal.
A serpenyőbe kanalazunk 2-3 ek sertészsírt. Hevítjük, és a felszeletelt, besózott, esetleg bemustározott csirkemell szeleteket hirtelen kisütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése