2013. november 12., kedd

Brassói aprópecsenye




Hozzávalók:
600 g sertéstarja vagy comb
1000 g burgonya
4-6 tk fokhagymagranulátum
6-8 ek mustár
2 tk só
1 tk bors
1 tk pirospaprika
6-8 ek zsír

Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, majd tepsiben kevés olajon megsütjük. A húst felcsíkozzuk. Serpenyőbe tesszük a zsírt, melegítjük. A húst bedörzsöljük a fokhagymával, és elkezdjük sütni. A hús fehéredése után a sót, a borsot, a mustárt és a paprikát is hozzáadjuk. 2-3 percig összefőzzük. Majd a húst és a krumplit összekeverjük. (a zsírját is adjuk hozzá, mert így még intenzívebb lesz a fűszeres íz, és a krumpli sem szárad ki)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése